Soirée autour de la cuisine Indienne le 21 février 2018

 Menu à 37€ par personne

Amuse-Bouche :

Pakora fait maison, dip yaourt et menthe

Entrée :

Samoussa farcie aux tomates, fromage et basilic, sauce Raïta

Plat :

Poulet Tikka Masala façon Gudd Dikrich, pain de Naan, riz au safran

Dessert :

Duo d’une glace Kulfi et Mysore Pak

 

Ouverture’s Zäiten & Reservatioun

Vun Dënschdes bis Samsdes vun 12.00 Auer – 14.00 Auer an vun 18.00 Auer bis 22.00 Auer

Sonndes vun 12.00 Auer – 14.00 Auer

Sonndes owes a Méindes as zou

Réservéieren

Reservatioun w.e.g. op der Nummer :

+352 26 80 45 35

Urees

Newsletter Schreift Iech w.e.g. an fir den „Menu du jour“ an soss Informatiounen ze kréien
A Gudd Dikrich - Restaurant & Takeaway
8, Place de la Libération
L-9255 Diekirch
T. : +352 26 80 45 35
E. : dikrich@gudd.lu