Ouschter-Menu 21.04.19

Amuse-bouche

Gaspacho de betterave et lait babeurre

Entrée :

Risotto de riz noir, scampi sautés, salade de radis parfumée à la truffe
Plat :

Couronne d’agneau rosé rôtie aux herbes, sauce à l’ail, pommes de terre Anna, céleri snacké

Dessert :

Verrine Mojito 

Menu à 3 services à 47,00 €

 

Ouverture’s Zäiten & Reservatioun

Vun Dënschdeg bis Sonndeg vun 12h00 bis 14h00

Vun Mettwoch owend bis Samsdes owend vun 18h00 bis 22h00

Réservéieren

Reservatioun w.e.g. op der Nummer :

+352 26 80 45 35

Urees

Newsletter Schreift Iech w.e.g. an fir den „Menu du jour“ an soss Informatiounen ze kréien
A Gudd Dikrich - Restaurant & Takeaway
8, Place de la Libération
L-9255 Diekirch
T. : +352 26 80 45 35
E. : dikrich@gudd.lu